Ansamblu Rezidential Mihai Bravu

Bucuresti, zona Vitan
An predare
2022
Camere
1 - 5
Interval suprafate
40mp - 150mp
Interval preturi
90000 - 19500 euro
Ansamblul rezidential din Mihai Bravu este proiectul rezidential care indeplineste toate cerintele unui lifestyle urban de calitate:
- locatia excelenta langa metrou Mihai Bravu, in proximitatea centrelor comerciale, aproape de parcuri, scoli, universitati.


Apartamente au suprafete generoase si sunt bine impartite


Facilitatile din complex asigura un confort sporit.


Constructia beneficiaza de o calitate ridicata a constructiei si a finisajelor alese asa cum am obisnuit pana acum si clientii nostri din celelalte complexe rezidentiale deja finalizate.
Blocurile sunt construite pe structura de beton armat, pereții intre apartamente fiind din beton, pereții despărțitori in interiorul apartamentului fiind din RIGIPS dublat, prevăzut cu vata minerala pentru izolare termica si fonica.
Izolația exterioara este realizata cu Polistiren 10cm EPS 80 si tencuiala decorativa. Pentru tencuieli si termoizolație s-a folosit BAUMIT. Tâmplăria este din aluminiu de la ALUMIL, ușile la intrare apartament sunt MACO, centrala este Vaillant si calorifere AIRFEL.
Apartamentele se vând finisate la cheie, cu parchet stratificat de 8 mm cu clasa de rezistenta 32, gresie si faianța din Spania, uși interior Pinum, baterii sanitare GROHE, obiecte sanitare CERSANIT si Ideal Standard.