Dubai Residence

Bucuresti, zona Universitate
An predare
2026
Camere
1-4
Interval suprafate
31-194 mp utili
Interval preturi
147.423-1.148.497 EURO
Daca sunteti interesati sa investiti intr-un apartament Premium in Dubai, la dezvoltatorul imobiliar Tiger Group, cu plata in rate pana la 5 ani direct la dezvoltator si dobanda zero, sunteti in locul potrivit.
In acest moment preturile incep de la 150.000 euro pentru un apartament tip studio, si suprafete incepand cu 31 mp in nou-lansatul proiect Altai.
In jur de 200 apartamente de 2,3 sau 4 camere si peste 30 duplexuri mai avem disponibilitati si in proiectele Nobles Tower, Altai Tower, Seslia Tower, Neva Residence si Cloud Tower, cu facilitati deosebite ( sali de fitness, sauna, jacuzzi, zone de gratar, servicii de curatenie incluse) si care arata spectaculos si sunt vandute in proportie de 70% din stadiu de proiect, fiind ideal pentru investitii, iar cine cumpara de peste 500.000 euro este eligibil sa primeasca si Golden Visa - rezidenta in Dubai.
Parcarea este inclusa in pret.

Avans doar 10% pentru rezervare. Plata in rate pe 5 ani se va esalona in functie de preferinta.

Ce puteti sa luati in calcul: rate la dezvoltator pana la finalizarea ansamblului (3 ani) si posibilitatea prelungirii ratelor inca doi ani de la momentul cumpararii. In tot acest timp va putem pune la dispozitie serviciul de property management, in vederea inchirierii apartamentelor, astfel, ultimii doi ani se vor achita cu usurinta.