PIPERA TUNARI CONSTRUCTII

Tunari
An predare
2023
Camere
1-3
Interval suprafate
35 MP - 64MP
Interval preturi
44.000 euro - 95.000 euro
Ansamblul pe care vi-l propunem este situat în zona noua, in plina creste a comunei Tunari, pe Strada 1 Decembrie. Este poziţionat foarte avantajos astfel incat sa permita rapiditate pentru a se ajunge în zonele din vecinatate cu interes, zone precum Otopeni, Pipera, Baneasa dar care ramane un loc unde puteti gasi linistea, confortul si siguranta iar haosul si agitatia cotidiana fiind detalii pe care nu le veti regasi in zona de amplasament al ansamblului.

Profitati acum de ofertele noastre pentru apartamente noi cu 1, 2 si 3 camere.

Proprietatea se incadreaza din punct de vedere energetic in clasa A.

Un lucru esențial în decizia de cumpărare a apartamentului este și montarea panourilor fotovoltaice pentru fiecare unitate locativa, ce ar micșora mentenanță locuinței, conferind confort financiar și independența energetica.

Dezvoltatorul direct al complexului rezidential are un portofoliu bogat de construcții, atât vile de lux cât și blocuri, ridicate în special în zona Pipera sau Tunari. Proiectul ce vi-l propunem este format din 2 blocuri parter + 2 etaje, situat langa Padurea Tunari, la doar 30 minute de Calea Victoriei. Mai mult, transportul in comun cu autobuzul este chiar in fata complexului.

Imprejurimi:
Zona de birouri din Nord si Pipera - 10-20 minute
Mall Baneasa - 15-20minute
Calea Victoriei - 20-30 minute
Lidl, Mega Image, Penny - doar 1km de complex

Imobilul are o dispunere pe 2 corpuri P+2E cu 81 de unitati locative, 26 Studiouri (cu sau fara curte proprie), 44 apartamente de 2 camere (cu sau fara curte proprie), 11 apartamente de 3 camere (cu sau fara curte proprie). Mai mult de atat, complexul dispune de spatii comerciale pe partea din fata, astfel ca proprietarii vor putea beneficia de serviciile necesare, direct in proximitatea locuintelor.

Toate apartamentele se vand la cheie sau dupa preferinta clientului. Acestea dispun de centrala proprie, iar incalzirea se face prin pardoseala.

Fiecare bloc dispune de lift pentru accesibilitate!

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe numarul de telefon, e-mail, Whatsapp.